Wat doen we?

Iedereen kan creatief zijn!

We bieden workshops aan voor alle leeftijdsgroepen vanaf 5 jaar. Organiseer je een event? Buitenspeeldagen, bedrijfsfeestjes of events kennen geen geheimen meer voor ons, we helpen jullie graag met een op maat gemaakt voorstel en offerte!

Daarnaast bieden we ook kinder- en jongerenkampen aan tijdens de schoolvakanties in samenwerking met ‘High-Five vzw', onze vaste partner voor kampen. Deze kampen zijn meer dan enkel 'knutselkampen'.

We trekken het woord 'creativiteit' zo ver mogelijk uit en bieden een mooi aanbod kampen aan vanaf 6 jaar.

Creatieve workshops op locatie

Bent u op zoek naar creatieve input voor uw event, buitenspeeldag of bedrijfsfeest? Dan kan IKANDA een oplossing op maat bieden!

We bekijken samen met u de mogelijkheden binnen het budget en thema.

Alles kan in thema's uitgewerkt worden, geen idee is ons te gek! Dit voor zowel kleine als grote groepen, vanaf 4 jaar. Onze specialiteit zijn kinderen, we kiezen dan ook bewust voor deze doelgroep!

Kinder - & jongerenkampen

In samenwerking met High-Five bieden we iedere schoolvakantie creatieve kampen aan.

Dit zijn geen typische knutselkampen, maar kampen die op alle mogelijke manieren creativiteit en out of the box denken stimuleren.

Kunsteducatie voor scholen

Creatieve vakken verdwijnen steeds meer uit het curriculum van onze schoolgaande jeugd. Daarom willen we met IKANDA een aanbod aanbieden om kinderen te stimuleren om creatief aan de slag te gaan.

We hebben enkele workshops uitgewerkt die aansluiten bij de eindtermen van muzische vorming en voor de oudere kinderen van de eerste graad secundair onderwijs.